Alle projecten van Hoprom
in Knokke-Heist.

Benieuwd naar de andere unieke projecten van Hoprom in Knokke-Heist? Hieronder vindt u ze allemaal terug. Klik op het project van uw keuze en ontdek telkens een karaktervolle residentie met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

1
 
 
Lavandou
Residentie Le Lavandou is de ideale uitvalsbasis voor wie zich helemaal wil verliezen in Knokke-Heist. Leer deze bruisende kustgemeente tot in de kleinste details kennen. Talloze onvergetelijke belevenissen wachten op u. Daarna keert u terug naar uw stijlvol ingericht appartement.
 
2
 
 
Calvi
Residentie Calvi ontleent niet alleen haar naam aan de hoofdstad van de tuin van Corsica. Ook in stijl herinnert ze in alles aan het mythische eiland waar zee, zon en mediterrane charme elkaar vinden. Met als kers op de taart op de top: een duplex voor echte levensgenieters.
 
3
 
 
Lumio
Het geheel is altijd meer dan de som van de delen. En dat geldt ook voor Residentie Lumio. Want waar Calvi uitblinkt in mediterrane charme, vind je aan de andere kant van de baai een en al gedurfde gratie en stijl. Door welke way of life laat u uw hart wegkapen?
 
4
 
 
Botero
Residentie Botero is de ideale ankerplaats voor wie houdt van licht, zee en schoonheid. Een vleugje hedendaagse kunst, als eerbetoon aan de Columbiaanse schilder en beeldhouwer Fernando Botero. Van de hand van Luc De Beir +Architecten. Het ontwerp is verfrissend stijlvol….